KEVIN MASTERS
For å gi deg gode brukeropplevelser på www.kevinmasters.no samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.
Når du går inn som bruker på nettstedet kevinmasters.no godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.
Ansvarlig

Kevin Masters, daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Noen av oppgavene, ikke ansvaret, er delegert til interne og relevante personer i Kevin Masters.

Kevin Masters
Adresse: Havnegata 83c, 3040 Drammen
Org.nr: 998 353 831
Opphavsrett
Innholdet på Kevin Masters sin nettside er underlagt opphavsrettsbeskyttelse.
Ansvarserklæring
Kevin Masters jobber kontinuerlig med å holde innholdet på nettstedet så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. Kevin Masters påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på Kevin Masters sitt nettsted skjer på ditt eget ansvar. Kevin Masters påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av Kevin Masters sitt nettsted, eller opplysninger som finnes der.
kevinmasters.no kan inneholde lenker til andre websider utenfor Kevin Masters sin kontroll. Kevin Masters legger inn slike lenker for å hjelpe besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. Kevin Masters kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.
Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle Kevin Masters sine nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra Kevin Masters sin side. Kevin Masters kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden er eksakt like de fargene som produkter, etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.

Personopplysninger

Kevin Masters innhenter informasjon du frivillig gir oss når du bruker tjenestene våre, f.eks. når du blir kunde hos Kevin Masters. Informasjonen du gir oss er nødvendige for at vi skal kunne administrere ditt kundeforhold, og du kan ikke handle uten å oppgi følgende informasjon:
  • Kontaktinformasjon: navn, etternavn, adresse, mobiltelefonnummer og e-postadresse

Kevin Masters og våre leverandører av tredjepartsløsninger kan innhente informasjon fra enheten din automatisk på flere forskjellige måter, blant annet:

  • Fra nettleseren eller enheten din: Visse opplysninger innhentes av de fleste nettlesere eller automatisk gjennom enheten din, som f.eks. IP-adresse, type enhet, språk og hvilken nettleser du bruker. Vi bruker denne informasjonen for å være sikre på at tjenestene våre fungerer som de skal samt forståelse av brukeradferd på sidene våre.
Hva bruker vi dine personopplysninger til?
Vi vil bare behandle dine personopplysninger som beskrevet i disse retningslinjene. Vi benytter informasjonen som innhentes til å overholde tjenestene du bestiller fra Kevin Masters samt drift av Kevin Masters.no. Dette inkluderer håndtering av dine finansielle transaksjoner og besvarelse av henvendelser til kundesenteret vårt. Noen eksempler på hvordan vi bruker dine opplysninger:
  • For å administrere bestillingen din og utsendelsen av produkter
  • For å kunne tilby, vedlikeholde, forbedre og personliggjøre innhold på nettsiden, samt analysere segmentert brukeradferd
  • For å vite om innstillingene dine og sikre oss at innholdet på nettsiden vår vises på en måte som er tilpasset din enhet.
Google Analytics

For sporing av data benytter vi oss av Google sitt analyseverktøy Google Analytics. Dataene gir oss nødvendige tall på hvordan vi kan forbedre vår nettside og drive strategisk markedsføring. Ved bruk av vår nettside samtykker du til innhenting av uidentifiserbar data til analyseformål.

Innhold og tjenester fra eksterne leverandører

Nettstedet kan benytte seg av lenker til, og tjenester fra, eksterne nettsteder som ikke er eid eller kontrollert av Kevin Masters. Selskapet påberoper seg ikke ansvar for innhold, retningslinjer for personvern eller annet relatert til disse eksterne kildene.

Hvor lenge tar vi vare på dine opplysninger?
Kevin Masters vil beholde informasjon som du har gitt oss så lenge det er nødvendig for de formål som er angitt i retningslinjene.
Personopplysningene vil registreres eller oppbevares i regnskapsprogram, på epost og/eller som tekstmelding. Kevin Masters overleverer ikke personopplysningene dine til andre tredje parter med mindre du har samtykket til det.
Personopplysninger om ansatte
Kevin Masters behandler personopplysninger om sine ansatte for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f).
Opplysningene hentes fra de ansatte selv. Opplysningene utleveres bare i forbindelse med lønnsutbetalinger og andre lovpliktige utleveringer.
Hvordan kontakte oss
Vennligst kontakt oss dersom du har noen spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis, datalagringsvilkår eller personvernerklæring. Du kan kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 977 60 108
Her vil du kunne få hjelp til å be om innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.
Dine rettigheter
Du kan etterspørre informasjon om opphavet, omfanget og mottakere av de lagrede opplysningene samt grunnen til at de er lagret. Du har rett til å be oss om å korrigere, fullføre eller slette dine personopplysninger og overføre disse til en annen organisasjon. Du har rett til å be om ytterligere informasjon vedrørende håndteringen av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere på vår behandling av opplysningene dine der vi har bedt om samtykke til å behandle opplysninger om deg og rett til å trekke dette samtykket tilbake. Du har rett til å levere en klage til tilsynsmyndighetene som er Datatilsynet.
Det finnes noen unntak for disse rettighetene. For eksempel kan vi, i enkelte tilfeller, nekte deg tilgang til personopplysninger dersom dette medfører at du får innsyn i personopplysninger til en annen person, eller om vi er juridisk forhindret i å utlevere slike opplysninger. I noen tilfeller kan vi beholde opplysninger selv etter at du har trukket tilbake samtykket.
Har du spørsmål?

Du når Kevin Masters raskt via e-post eller telefon.