Om oss

Kevin masters møbelsnekker holder til i Drammen. Vi lager spesialtilpassende innredninger, og vårt fokus er å  levere høy kvalitet og dekke kundens behov, samt levere de smarteste løsningene for hver enkeltstående kunde. Vi står selv for hele produksjonslinjen med tegning, produksjon, overflatebehandling, trekking og montering.

Kevin Masters

Kevin er opprinnelig fra England og har jobbet som møbelsnekker siden 1999. Han jobbet i 11 år på et engelsk `high end´snekkerverksted, hvor han ble verktstedsleder i ung alder. Masters har som følge av dette jobbet med prosjekter som prins Charle’s Poundbury eiendom. Herunder også konstruksjon av den prisvinnende baren The Poet Laureate, som prinsen selv åpnet i 2003. Kevin Masters flyttet til Norge i 2007 med sin norske kone, og har jobbet som møbelsnekker i Norge siden.

Karoline Figenschou

Karoline tok en bachlorgrad i visuelle kunstfag og design, med fordypning i tre med metall, og deretter svennebrevet som møbelsnekker. Hun har jobbet i faget siden 2010, da hun gjennom et tidligere firma samarbeidet med Kevin i 2,5 år. I 2016 begynte Karoline og Kevin og jobbe sammen igjen, og driver idag Kevin Masters Møbelsnkekker AS sammen.

Vi er stolt leverandør av Corian. Dette er et spennende, vakkert, slitesterkt og allsidig materiale.