Tlf 977 60 108
Send epost

Referanser

Øyvind Briså, Dir. Bama (Tlf: 918 67 135):

«Vi har brukt KM ved flere anledninger, til vår store tilfredsstillelse. KM er bokstavelig talt en mester på det han gjør! De største utfordringer blir løst med en unik presisjon og kvalitet i alle sammenhenger, til konkurransedyktige priser. KM har lagd 2 baderomsinnredninger og et barnerom for oss. Vi er storfornøyde, og gjester - og andre håndverkere- er også kjempeimponerte. KM er lett å anbefale, og vi vet hvor vi kommer til å henvende oss neste gang vi trenger denne type jobb utført i vårt hjem.»

Keld Jensen (Tlf: 905 15 190):

«Kevin Masters har gjort en del tilpasset snekkerarbeid i vår nyinnkjøpte bolig. Han har designet og laget bod under trapp, garderobeskap og skuffer i soverom med skråtak samt rekonstruert fronter til integrerte hvitevarer på kjøkken, alt til vår største tilfredshet. Vi opplever at Kevin Masters er en svært dyktig snekker. I tillegg har han et spesielt øye for å se muligheter, designe og snekre tilpassede løsninger i nært samarbeid med kunden, ikke minst der man ikke kan eller ønsker å ha standardløsninger.»

Nils Aulie (aulie@interoil.no):

Til tross for at vi etterisolerte vårt Sveitserhus fra innsiden og har Kevin Masters klart å gjenskape vinduets originale sjarm ved å lage tilpassede karmlister og vindusforinger. Han har et godt øye for detaljer og er flink til å finne gode løsninger. Arbeidet ble utført til vår største tilfredshet og vi anbefaler ham gjerne videre.

Trine og Anders Wengen (Tlf: 971 36 922):

Kevin Masters har gjort et omfattende oppusningsarbeid i vårt hus. Da huset er fra slutten av 1800-tallet, har arbeidet krevd stor grad av kreativitet og evne til å finne gode, funksjonelle løsninger. Kevin har gjort et utmerket arbeid, raskt og innenfor avtalt budsjett. Vi vil gjerne bruke han igjen, og nøler ikke med å anbefale han til andre.

Stenseth barnehage (Tlf:452 88 501):

Vi har brukt og bruker fortsatt KM som møbelsnekker og vaktmester for montering av flatpakkeløsninger i 3 år. Han har tilpasset det fysiske miljøet i barnehagen, og lagd spesialmøbler til barn med ulike behov, og hjulpet oss slik at barnehagen tilfredsstiller kravet om universell utforming. Han har spesialdesignet en skillevegg til personalrommet, slik at vi fikk tilfredsstilt de ulike behovene for bruk av rommet. Han har alltid forslag til løsninger når vi spør, arbeidet er nydelig utført og han er en positiv og behagelig person å samarbeide med.
Mette Trondsgård, Daglig leder.

Driftsansvarlig for SIBU (Tlf: 901 14 672):

Baren vi bestilte Fra KM oppfylte våre behov og forventninger til den minste detalj. Jobben ble utført profesjonelt og presist. Det har vært en glede å sammarbeide med Kevin Masters noe vi ser frem til å gjøre igjen.